Wie zijn wij? - Immo Daisy Derveaux

Ga naar de inhoud
Immo Derveaux: uw vertrouwenspersoon
Daisy Derveaux - Zaakvoerster

Zaakvoerster (BIV 504.876)

Dankzij het harde werk heb ik dit kantoor zelf opgericht. Ik ben er heel fier op. Ondertussen helpen mijn 2 zonen ook mee in het kantoor en is de toekomst verzekerd! Naast vastgoedmakelaar ben ik ook vastgoedexpert en energiedeskundige (EPC - attesten).

Vincent Derveaux – Stagiair vastgoedmakelaar

Verhuur/Verkoop (BIV 513.924)

Als nieuweling trek ik de filosofie van dit familiebedrijf door. Eerlijkheid en vertrouwen zijn onze stokpaardjes en dit wil ik ook aan onze klanten aantonen. Iedere dossier behandel ik op een professionele manier. Om kort mezelf te schetsen: ik ben een goedlachse man, die graag onder de mensen komt. Daarnaast sta ik ook in voor alle marketing zowel online als offline. Suggesties? Shoot!
An-Sofie Vuylsteke – Administratief bediende

Papier hier!

Als afgestudeerde Management Assistant ben ik de rechterhand van de zaakvoerster en verantwoordelijk voor het opmaken en aanvragen van alle nodige documenten. Mijn enthousiasme probeer ik op alle manieren uit te stralen zowel in de documenten als in de telefoongesprekken. Aarzel niet mij te contacteren voor meer inlichtingen.

Clément Derveaux – Zelfstandig student

Student Business Management

Met mijn 18 jaar ben ik de jongste in dit bedrijf. Ik zit in mijn eerstejaar Business Management in Artevelde Hogeschool in Gent. In de weekends en in de vakantie help ik graag mijn ma en mijn broer om dit bedrijf verder te laten groeien. Voorlopig blijf ik wel op de achtergrond, want er moet eerst gestudeerd worden!
Webdesign - Spring Produkties   -   © 2018 IMMO DAISY DERVEAUX
Terug naar de inhoud